LH Kitchens - Νέο Site -

H Loizos House έπειτα από αρκετά χρόνια στην κατασκευή αυτόνομων μασίφ επίπλων και με την πλέον κατάλληλη εμπειρία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, την κατασκευή εντοιχισμένων επίπλων. Μέσα από μία μεγάλη συλλογή υλικών και μηχανισμών, πλέον μπορείτε να κατασκευάσετε την κουζίνα ή την ντουλάπα του σπιτιού σας όπως εσείς την φαντάζεστε , εξυπηρετώντας τις καθημερίνες σας ανάγκες. 
Η κουζίνα είναι ένας χώρος που περνάμε πολλές ώρες της ημέρας και που μοιραζόμαστε πολλές όμορφες στιγμές με τους οικείους μας. Δίνει στυλ και ταυτότητα σε ένα σπίτι και σίγουρα πρέπει να δώσουμε αρκετή έμφαση στον σχεδιασμό της. Έτσι, το τμήμα σχεδιασμού της εταιρείας μας, προσπάθησε να δημιουργήσει κουζίνες με χαρακτήρα και ευκολία στη χρήση.
Είμαστε λοιπόν, έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε την δουλειά μας, μέσα από το νέο site μας, όπου μπορείτε να λάβετε μια πρώτης τάξεως άποψη, ενώ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα μπορείτε να τις δείτε και στο show room μας επί της οδού Λ. Κηφισίας 154 στο Μαρούσι. Στο show room μας θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με έναν  διακοσμήτη μας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε, αλλά και να διαμορφώσετε το κάθε μοντέλο στα μέτρα σας, έχοντας την επιλογή να αλλάξετε όχι μόνο το χρώμα ή τον πάγκο της κουζίνας, αλλά μέχρι και τα πορτάκια της, δημιουργώντας μία κουζίνα μοναδική και φτιαγμένη από εσάς για εσάς.
Εν κατακλείδι,θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και μας κάνετε καλύτερους κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους σας για το 2022 με υγεία και ελπίζοντας να βγούμε από την πανδημία που μας έχει παραμορφώσει την καθημερινότητα.#LH Kitchens - Project
#LoizosHouse
www.loizoshouse.gr - www.lhkitchens.gr - www.lhrental.gr
Λ. Κηφισίας 154, Μαρούσι, 151 26 - 210 8065 600

Loizos House - Νέα συνεργασία. -

Η εξατομίκευση είναι η λέξη κλειδί για να δημιουργήσετε μια εμπειρία αξέχαστη σε κάθε τομέα, ακόμα περισσότερο αν μιλάμε για το σπίτι μας που μας υποδέχεται, μας αντιπροσωπεύει και, σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχει αναλάβει κεντρικό ρόλο στη ζωή μας.
Η κουλτούρα της μοναδικότητας προκύπτει από τον σεβασμό για τη διαφορετικότητα και γίνεται ένα ισχυρό όπλο για εκείνους που ξέρουν να συνδυάζουν τη βιομηχανική λογική με την ομορφιά δημιουργίας μοναδικών έργων, όχι μόνο σε σχέση με το χώρο αλλά και στο γούστο και τον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου. Η TM Italia, μια εταιρεία με εξήντα χρόνια ιστορίας, έχει κάνει αυτή την αποστολή δική της συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τον σχεδιασμό για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός εκλεπτυσμένου, διεθνούς και απαιτητικού πελατολογίου. Ο στόχος επιτυγχάνεται πλήρως με τη στενή συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων.
Eίμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Loizos House πλέον συνεργάζεται με μία εταιρεία παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την ποιότητα και τον σχεδιασμό των προϊόντων της, την TM Italia. Μία συνεργασία με την οποία είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες λύσεις στους πελάτες μας, αφού κινούμαστε με την ίδια εμπορική λογική του custom made. Η TM Italia προσφέρει και αυτή μία μοναδική συλλογή υλικών και μηχανιμών που μπορεί να εφαρμοστεί στο κάθε μοντέλο της.
Στο site μας θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από κουζίνες της TM Italia με την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από το σύγχρονο σχεδιασμό του κάθε μοντέλου, την τέλεια ποιότητα και των μοναδικών μηχανισμών, τα οποία όλα αυτά έχουν μελετηθεί, επιλεχθεί και εφαρμοστεί από διακεκριμένους αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων.
Έτσι έχοντας επιλεχθεί η Loizos House ως επίσημος αντιπρόσωπος στην Αθήνα της TM Italia, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε μία κουζίνα που φέρει την υπογραφή καθώς και την εγγύηση της Ιταλικής εταιρείας και όχι κάποια αντιγραφή του μοντέλου με υποδεέστερα υλικά. Η κάθε κουζίνα γίνεται εισαγωγή σε επιμέρους κομμάτια από την Ιταλία και τοποθετείται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.
Πολύ σύντομα θα μπορείτε να δείτε και μοντέλα της TM Italia στο Show Room μας επί της οδού Λ. Κηφισίας 154 στο Μαρούσι και να συζητήσουμε μαζί την εφαρμογή και την προσαρμογή του κάθε μοντέλου στο χώρο σας.#LHKitchensProject
#TMItalia - www.tmitalia.it
#LoizosHouse
www.loizoshouse.gr - www.lhkitchens.gr - www.lhrental.gr
Λ. Κηφισίας 154, Μαρούσι, 151 26 - 210 8065 600

Τάσεις κουζίνας για το 2022 -

Είτε ζεις σε ένα μικρό διαμέρισμα με ενοίκιο, είτε ζεις σε δικό σου σπίτι, σίγουρα κάποια στιγμή έχεις σκεφτεί να αλλάξεις και να αναβαθμίσεις την κουζίνα σου. Η κουζίνα είναι ο χώρος  που προετοιμάζουμε το φαγητό μας, καθόμαστε είτε με τους φίλους μας είτε με την οικογένεια μας και ίσως στις μέρες μας, εν μέσω πανδημίας κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί την κουζίνα του και ως γραφείο δουλεύοντας με τηλεργασία από το σπίτι. Επομένως μία κουζίνα πρέπει να είναι όμορφη, λειτουργική και να σε κάνει να νιώθεις ζεστασιά. Παρακάτω λοιπόν θα δείτε τις νέες τάσεις για τις κουζίνες για το 2022.

1. Απαλό πράσινο
Photo link:https://www.inhousecraft.ie/wp-content/uploads/2021/07/Sage-green-shaker-kitchen-920x920-1-768x768.jpg

Το 2021 είδαμε πολλές κουζίνες να φτιάχνονται σε έντονες πράσινες αποχρώσεις σε αντίθεση με το 2022 όπου οι διακοσμητές πλέον διαλέγουν ήσυχες και ουδέτερες αποχρώσεις του πράσινου οι οποίες είναι πιο εύκολο να συνδυαστούν με έπιπλα σε διαφορετικά χρώματα και να δώσεις ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν θα σε κουράσει με την πάροδο του χρόνου σε αντίθεση με τις έντονες αποχρώσεις, για τις οποίες, με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αλλά κουράζει το μάτι όσο περισσότερο χρόνο περνάς μέσα σε ένα τέτοιο χώρο.

2. Vintage νησίδα-τραπέζι
Photo link: https://hollandavenuehome.com/wp-content/uploads/2020/02/IMG_0180-770x500.jpg

Ένα vintage τραπέζι είναι η τέλεια λύση είτε για μία μικρή κουζίνα, είτε για μία σχετικά μεγάλη κουζίνα αφού όπως φαίνεται το 2022 σπουδαίοι διακοσμητές εσωτερικών χώρων τα τοποθετούν στην μέση της κουζίνας, μετατρέποντας τα σε νησίδες χωρίς να χρειαστεί να διαθέσουν πολλά χρήματα που απαιτεί η κατασκευή μίας κλασικής νησίδας όπως την έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας. Πέραν του κόστους, ένα vintage τραπέζι ως νησίδα, σίγουρα θα αρέσει και θα συζητηθεί από τους καλεσμένους σας λόγω του ότι το vintage σαν στιλ είναι αρκετά λυτό και περίπλοκο ταυτόχρονα με τα λεπτεπίλεπτα πόδια και τα παραδοσιακά σκαλίσματα κάνοντας το να φαίνεται σαν έργο τέχνης παρά σαν έπιπλο-νησίδα.

3. Μάρμαρο
Photo link: https://static01.nyt.com/images/2019/06/30/realestate/28FIX-slide-47WK/28FIX-slide-47WK-superJumbo.jpg?quality=75&auto=webp

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος όπως και πέρυσι το μάρμαρο θα είναι κορυφαία επιλογή για την κουζίνα μας. Το μάρμαρο μπορεί να εφαρμοστεί είτε ως πάγκος είτε ως διακοσμητικό στοιχείο είτε ακόμα και ως νεροχύτης. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με την υψηλή αντοχή. Φυσικά υπάρχει μεγάλο φάσμα επιλογών ανάμεσα σε φυσικές και τεχνητές πέτρες σε διάφορες αποχρώσεις.

4. Custom οικιακές συσκευές
Photo link: https://styla-prod-us.imgix.net/da6f9211-7605-4b8b-bb87-84b88ffb4174/1635276503759_bf4732e4-3a3e-4a57-8eb1-2969a66aad01?auto=format%2Ccompress&w=900&h=432&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5

Μία τάση που έχει ξεκινήσει ήδη στο εξωτερικό είναι οι custom οικιακές συσκευές. Οικιακές συσκευές δηλαδή που μπορείς να επιλέξεις χρώματα και υλικά. Παράδειγμα αν έχεις μία μοντέρνα κουζίνα σε σκούρες αποχρώσεις τότε ένας φούρνος σε stainless steel με μπρούτζινα knobs θα δώσει τη λεπτομέρεια που θα απογειώσει την κουζίνα. Ίσως με λίγο ψάξιμο και στην Ελλάδα θα βρεις εταιρείες που μπορεί να αγοράσεις μία custom κουζίνα ή ένα custom ψυγείο και να ξεχωρίσεις από όλους.

5. Τεχνολογία και σκούρα χρώματα
Photo link:https://reviewed-com-res.cloudinary.com/image/fetch/s--uy6NlcIx--/b_white,c_limit,cs_srgb,f_auto,fl_progressive.strip_profile,g_center,q_auto,w_972/https://reviewed-production.s3.amazonaws.com/1588095436563/hero.jpg

Η τεχνολογία σιγά σιγά θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι από την κουζίνα μας. Ήδη ακούμε για smart homes που μπορείς να χειριστείς με το κινητό σου από το άνοιγμα του κλιματιστικού ενώ γυρνάς από τη δουλεία μέχρι και το να ανοίγεις τις κουρτίνες σου αυτόματα μόλις ξυπνάς το πρωί. Το 2022 λοιπόν πιστεύουμε ότι θα είναι η χρονιά που πολλοί θα αρχίσουν να εφαρμόζουν «έξυπνες» λειτουργίες στην κουζίνα τους και σε συνδυασμό με σκούρα χρώματα όπως το μαύρο θα έχουμε την τέλεια μοντέρνα και «έξυπνη» κουζίνα.

#LHKitchensProject
#TMItalia - www.tmitalia.it
#LoizosHouse
www.loizoshouse.gr - www.lhkitchens.gr - www.lhrental.gr
Λ. Κηφισίας 154, Μαρούσι, 151 26 - 210 8065 600