ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Γιατί να αγοράσω από την LOIZOS HOUSE;
Η Loizos House είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία κατασκευής επίπλων η οποία δημιουργήθηκε το 1993 με σκοπό να αποδώσει μία νεοκλασική και ταυτόχρονα νεωτεριστική άποψη στο χώρο της διακόσμησης.
Υπάρχει εγγύηση για τα έπιπλα της LOIZOS HOUSE;
Η Loizos House έχει ως αρχή της, την εμπιστοσύνη και την ευχαρίστηση των πελατών της. Γι΄ αυτό το λόγο σας δίνει εγγύηση ενός χρόνου για τις φθορές στο μασίφ ξύλο και δύο χρόνια για τις φθορές στο χρώμα του ξύλου.
Ποιο είναι το κόστος μεταφοράς καθώς και της τοποθέτησης;
Η μεταφορά και η τοποθέτηση των προϊόντων γίνεται ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας και τον τόπο παράδοσης .
Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;
Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει η εταιρεία Loizos House είναι : -είτε με τη χρήση χρεωστικής-πιστωτικής κάρτας -είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό -είτε με εξόφληση μετρητοίς στο κατάστημα Για επικύρωση custom παραγγελιών απαιτείται η προπληρωμή του 40% τη συνολικής αξίας της παραγγελίας και η εξόφληση του υπολοίπου 60% πρέπει να γίνει 2 μέρες πριν την παράδοση της παραγγελίας ή όπως αναφέρεται στο εκάστοτε συμφωνητικό παραγγελίας.
Πόσος καιρός θα χρειαστεί για να παραλάβω τα έπιπλα μου;
Ο χρόνος παράδοσης αναγράφεται στο εκάστοτε συμφωνητικό παραγγελίας. Συνήθης χρόνος είναι οι δύο μήνες.
Πού κατασκευάζονται τα έπιπλα της LOIZOS HOUSE;
Τα έπιπλα της Loizos House κατασκευάζονται στην Ελλάδα, τηρώντας όλες τις ποιοτικές και υλικοτεχνικές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ( π.χ. οικολογικά χρώματα, ξύλα χαμηλής υγρασίας κτλ. ). Τά έπιπλα της ΤΜITALIA κατασκευάζονται στην Ιταλία .
Μπορώ να κατασκευάσω ένα δικό μου σχέδιο;
Φυσικά και μπορείτε! Η εταιρεία μας μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε ξύλινη και μεταλλική κατασκευή, αρκεί να ακολουθήσετε την ειδική φόρμα custom παραγγελίας , ώστε να σας δοθεί και η ανάλογη προσφορά.
Μπορώ να παραγγείλω με παράδοση εκτός Ελλάδας;
Η Loizos House αναλαμβάνει να στείλει έπιπλα εκτός Ελλάδος σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν έμπειρο προσωπικό, το οποίο συσκευάζει και μεταφέρει το έπιπλο σας με πλήρη ασφάλεια. Για την παράδοση εκτός Ελλάδας, επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση ο πελάτης και το τελικό κόστος υπολογίζεται σύμφωνα με τα κυβικά της συσκευασίας και τον ταχυδρομικό κώδικα.
Θα πρέπει να μετρήσω το χώρο μου πριν αγοράσω κάποιο έπιπλο;
Η μέτρηση του χώρου σας είναι απαραίτητη ώστε να έχετε ακριβή προσφορά τιμής του επίπλου καθώς επίσης και στην γρήγορη έναρξη της παραγγελία σας.

ΔΕΝ ΛΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ;
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την απορία σας και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα!!