ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας για την έναρξη της παραγγελίας σας. Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει η εταιρεία LoizosHouse είναι με τη χρήση χρεωστικής-πιστωτικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με την εξόφληση σε μετρητοίς στο κατάστημα. Για επικύρωση custom παραγγελιών απαιτείται η προπληρωμή του 40% τη συνολικής αξίας της παραγγελίας και η εξόφληση του υπολοίπου 60% πρέπει να γίνει 2 μέρες πριν την παράδοση της παραγγελίας.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ
Το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης εξαρτάται από την επιλογή των προϊόντων που έχετε κάνει, για τον λόγο ότι ο χρόνος και η δυσκολία μιας μεταφοράς και τοποθέτησης μπορούν να εξαρτηθούν από πολλούς παράγοντες, όπως εδαφικές ανωμαλίες του χώρου όπου θα γίνει η τοποθέτηση, πολυπλοκότητα κατασκευής και μηχανισμών κλπ.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
Για πληροφορίες επισκεφθείτε τους όρους χρήσης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Η εταιρεία μας δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Τα στοιχεία που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας δεν θα αποκαλυφτούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους οργανισμούς ή συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους όρους χρήσης.